لیست اختراعات مرجان مربوطي
دستگاه ضبط پديده از فضا يك دستگاه توليدي توسط رشته هاي برق- مخابرات و فيزيك نجوم مي¬باشد. به دليل مشكلاتي كه در اثر انفجارات و شراره¬هاي خورشيدي در صنعت هوا فضا، انحراف ماهواره¬ها از مدار اصلي خود، اختلالات در مخابرات بين قاره¬اي، اختلال در حركت قطارها، القاي جريان در خطوط نفت و گاز و كاهش عمر مفيد لوله¬ها پيش مي¬آيد؛ برآن شديم كه ابتدا زمان و شدت اين انفجارات را دريافت كنيم و پس از جمع آوري دريافتي¬ها در طي يك دوره دلخواه از دستگاه ضبط پديده از فضا در پي ايجاد تمهيداتي مبني بر محافظت از ماهواره¬ها و ساير صنايع باشيم. دستگاه ضبط پديده از فضا ( مجموعه آنتن و تقويت كننده ) جهت دريافت تأثيري است، كه اختلالات جوي به خصوص شراره¬هاي خورشيدي بر لايه يون¬سپهراز طريق دريافت فركانس از فرستنده VLF مي¬گذارند(شكل1و2و3). دستگاه ساخته شده وظيفه دريافت فركانس kHz26.7 كه منبع توليد فركانسي آن فرستنده VLF به نام TBB (Bafa,Turkey) است، را به عهده دارد. در ادامه پس از دريافت سيگنال VLF انتخابي توسط دستگاه مي توانيم با كمك نرم افزارهاي Spectrum lab و Excel انفجارات خورشيدي وطلوع و غروب خورشيدو اثرات آنها بر لايه يون سپهر و سيگنال¬هاي دريافتي از فرستنده تركيه را مشاهده كنيم(شكل4). با توجه به فرمول هاي (1)\t (2)\t (3)\t \t و محاسبات فراوان و روش¬هاي تست مختلف كه براي اولين بار در جهان صورت مي¬گيرد و به تفصيل در توصيف اختراع آورده شده است به ساخت يك آنتن حلقه¬اي 8 وجهي به همراه يك تقويت كننده نائل آمديم. با توجه به محاسبات طولاني با استفاده از فرمول¬هاي فوق ، آنتن طراحي شده، آنتني با مشخصات زير است(جدول1) C\tL\tقطرسيم(D)\tقطرآنتن(d) 919Pf\t38.24Mh\t0.55mm\t80cm جدول 1. مشخصات آنتن طراحي شده شكل 1. تصوير مدار تقويت كننده شكل 2. مدارساخته شده شكل 3. آنتن ساخته شده با سيم¬هاي پيچيده شده شكل4. وقوع شراره خورشيدي، در حدود ساعت 10 به وقت ايران (دريافت با دستگاه ضبط پديده از فضا در ايران) توجه اين دستگاه با همكاري بخش مخابرات - آنتن دانشگاه تهران و اميركبير و بخش فيزيك نجوم دانشگاه اميركبير و ايده¬ي اينجانب تعريف گرديد و اين دستگاه توانست در كنفرانس¬هاي دانشگاه دامغان و دانشگاه تحصيلات تكميلي زنجان پذيرفته شود و كانديد جايزه ثبوتي گردد و همچنين طرح همكاري مشترك بين دانشگاه اميركبير و IPM (مركز تحقيقات فيزيك نظري) براي آرايه كردن اين دستگاه بين اين دو مركز علمي پذيرفته شده است.
تمام افرادي كه وسيله نقليه دارند معمولا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ذهن مشغولي حفاظت از وسيله نقليه خود را از انواع خطرها دارند. سيستمهاي حفاظتي كه امروزه استفاده مي شوند به علت استفاده از روشهاي تقريبا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" يكسان و ساده به آساني توسط دزدها مورد حمله واقع مي شود. در اين اختراع از روشهاي جديدي استفاده شده كه هم نواقص سيستمهاي قبلي را مي پوشاند هم موانع جديدي را پيشروي سارقان قرار مي دهد. در گذشته تنها از يك آلارم دهنده نوري و صوتي كه با باز شدن درب تحريك مي شد استفاده مي كردند بعدها سنسورالتراسنيك و لرزش هم اضافه شد كه باعث شد نواقص قبلي كم رنگ ترشود ولي باز هم نمي توانست جلوي دزدان را بگيرد و امروزه از ايموبلايزر هم استفاده مي شود كه باعث شد كمي سرقت اتومبيل سختر شود ولي سارقان با جايگزين كردن ايموبلايزر دستكاري شده اين مورد را هم حل كنند . در اين اختراع از روشهاي جديدي استفاده شده كه هم نواقص سيستمهاي قبلي را مي پوشاند هم موانع جديدي را پيشروي سارقان قرار مي دهد. روشي نوين با كمك آي سي هاي قابل برنامه ريزي به همراه كدهاي خاص براي غير قابل جانشين كردن سيستم حفاظتي و كنترل از راه دور سيستم هوشمند كه در دزدگيرهاي امروزي اين فناوري وجود ندارد و دزدان با جايگزيني حتي ايموبلايزر راه خود را باز كرده اند كه با پيچيده كردن سيستم حفاظتي اين مسئله حل شده و قابليت جايگزيني ندارد و انحصار به فرد است اين سيستم به صورت اتوماتيك پنجره ها و قفل مركزي دربها و جابجايي اشياع داخل خودرو وقفل موتور خودرو ونمايش نوع تحريك سنسور و زمان وقوع آن و فرستادن هشدار براي مالك خودرو در تمام مناطق جغرافيايي را مي تواند انجام دهد از جمله ديگر قابليت اي سيستم توانايي تشخيص درب نيمه بسته و نمايش دقيق دماي موتور و ميزان سوخت خودرو و تشخيص المانهاي سنسورها ي داخل موتور از جمله انژكتورها ي موتور مي باشد.
در گذشته نور صفحه كليد ها كم بود و در تاريكي شب اين مشكل بيشتر خود را نشان مي دهد كه به تدريج باعث ضعيف شدن چشم و اتلاف وقت كاربران مي شد. حال با استفاده از ذخيره سازي نور خورشيد در روز و استفاده از آن در شب باعث رفع اين مشكل شده است كه اين كار با استفاده از خاصيت مواد فسفرسانس صورت مي گيرد. از كاربردهاي آن مي توان به استفاده از اين دستگاه هنگام كار با كامپيوتر درتاريكي در مكان هاي عمومي مثلا خوابگاه هاي دانشجويي است،كه روشنايي در هر ساعت دلخواه مقدور نمي باشد روش ساخت: ابتدا از صفحه كليد موجود كه قرار است شبرنگ روي آن نصب شود عكس گرفته مي شود سپس بهترين نوع شب نماي موجود در بازار را انتخاب مي كنيم .با استفاده از نرم افزار corel ابعاد استاندارد يك صفحه كليد را همراه با ساير اعداد ، حروف و نشانه ها به فارسي و انگليسي در نرم افزار كشيده و خروجي آن را به يك دستگاه كاتر به منظور برش طرح انجام مي دهيم. در مرحله ي بعدي پوست كن كردن برش را به منظور حذف زائدات انجام داده و روكش محافظ و چسبنده اي به منظور حفاظت در بادوام بودن برچسب روي آن قرار مي دهيم .برچسب آماده شده را در يك نمونه ي تست شده با قرار دادن هر برچسب مربعي در محل خود در صفحه كليد كامپيوتر شخصي به كار مي بريم .با به كار گيري كامپيوتر به منظور تايپ در تاريكي،رضايت همه ي كاربران مشخص مي شود و برتري آن را در ساده كردن تايپ و كاهش خطاهاي ديد و خطا هاي تايپي تاييد مي گردد.
موارد یافت شده: 3